Geen categorie

Twist project: milieustraten

Wat is de beste locatie voor een milieustraat? Welke stromen kunnen daar het beste worden ingezameld? Is het beter de milieustraat te optimaliseren of is nieuwbouw gunstiger? Wat zijn de beste openingstijden en hoe bemens je de milieustraat? Hoe kun je Social Return inzetten op de milieustraat?

Dit zijn allemaal vragen waar Twist u bij kan helpen en antwoorden op kan geven. Van het opstellen van het beleid met de bijbehorende afvalstoffenverordening tot het leveren van de teamleider. Van het adviseren bij de bouw en de optimale afvalstromen en grondstoffen tot het combineren van de milieustraat met kringloopwinkels of repair cafes. Met uw vragen en advies kunt u terecht bij de consultants van Twist Group.

📍: BO49 – Boonsweg 49, 3274 LH Heinenoord
📩: info@twist-group.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *