Project

Twist project: plaatsing ondergrondse containers en wijziging inzamelfrequentie restafval en PMD inzameling

De opdracht van onze twist consultant Ronald bestaat uit het begeleiden van een project welke binnen de VANG-HHA doelstellingen valt. Hij vertelt jullie graag meer over zijn opdracht:

Binnen het project worden ondergrondse containers in een gemeente geplaatst en wijzigt de inzamelfrequentie voor de inzameling van restafval en PMD. Restafval wordt gedeeltelijk niet meer huis aan huis ingezameld maar via de ondergrondse containers. Wat nog wel huis aan huis wordt ingezameld met betrekking tot restafval krijgt een andere inzamelfrequentie. Een gedeelte van de bewoners krijgt er een PMD container bij of in plaats van hun voormalige restcontainer.

Om al de betrokken bewoners tijdig en correct te informeren, begeleid ik het projectteam met het maken van een nieuw inzamelschema voor de bewoners binnen de gemeente. En voor de transitiefase voor het innemen van containers en het eventueel plaatsen van de nieuwe containers bij de bewoners maak ik een tijdsplan per wijk / straat / huishouden, wanneer de laatste reguliere lediging plaatsvindt.

Door een nieuw inzamelstructuur op te stellen is het mogelijk om de inzameling te doen met meer efficiëntie inzet van materieel en personeel. Als materieel efficiënter wordt ingezet scheelt dit in aanschaf / onderhoud / verzekeringen e.d. van materiaal welk vaker stilstaat dan werkt. Bij een efficiëntere inzet van de human resources scheelt het op de afhankelijkheid van een flexibel-schil (uitzendkrachten) en de flexschil die wordt ingezet, zal per persoon meer uren maken, hierdoor behoudt het bedrijf meer dezelfde mensen, stijgt de kwaliteit van de mensen en is betrokkenheid en tevredenheid van het personeel groter.

Met de kennis en ervaring van Ronald is hij inzetbaar op planning gerelateerde projecten. Zijn kennis en ervaring zijn sterke onderdelen die een toevoeging zijn voor het Twist team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *