Nieuws

De week van de circulaire economie

Vandaag start de week van de circulaire economie. In deze week kan heel Nederland ervaren wat circulaire economie inhoudt. Veel circulaire ondernemers en organisaties organiseren diverse workshops, lezingen en andere events in het kader van circulaire economie. Op deze manier wordt kennis over de circulaire economie gedeeld en kan iedereen kennismaken met de circulaire economie!

Een week waarin we elkaar inspireren en motiveren om circulaire economie toe te passen in ons dagelijks leven. Meer informatie over de week van de circulaire economie is te vinden op de website van Versnellingshuis Nederland Circulair.

Het team van Twist Group draagt graag een steentje bij aan een schone en leefbare wereld. Wij staan voor een betere wereld waarin een duurzame leefomgeving belangrijk is. Een belangrijk onderdeel hiervan is natuurlijk de circulaire economie.

Meer informatie over wat Twist Group voor u kan betekenen op het gebied van circulaire economie?

📍: BO49 – Boonsweg 49, 3274 LH Heinenoord
📩:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *