Beleidsmedewerker

De consultants van Twist Group staan met een hoop enthousiasme en energie voor u klaar. Consultancy is een van onze diensten waarin wij gespecialiseerd zijn. Met onze ervaring en kennis staan wij paraat om uw organisatie te adviseren. Wij helpen u om doelstellingen te realiseren. Dat doen we op een doordachte manier samen met de klant.

Zo is het mogelijk om ook tijdelijke functies op te vullen vanwege bijvoorbeeld capaciteitstekort. Het Twist Group team bestaat uit consultants en freelancers ieder met zijn/haar eigen specialiteit. Zo kunnen onze consultants en freelancers tijdelijke taken op zich nemen in een periode naar wens van de klant. Op deze manier blijven er geen taken liggen die met urgentie opgepakt moeten worden.


Twist projecten

Voor meerdere opdrachtgevers heeft een van onze Twist consultants als interim beleidsmedewerker invulling gegeven aan het beleid voor afval en reiniging.


Neem vrijblijvend contact op met ons voor een gesprek zodat wij onze werkwijze kunnen toelichten en de mogelijkheden met u hierover kunnen doornemen. Dit kan door een mail te sturen naar info@twist-group.nl.