Diensten

Twist Group is een advies- en interimbureau in de afval- en milieubranche. De kennis, diversiteit en jarenlange ervaring binnen het team maakt ons gespecialiseerd in het uitvoeren van opdrachten voor klanten in de afval- en milieubranche. Met onze skills zijn wij inzetbaar voor diverse afval- en milieu vraagstukken. Deze afval- en milieu vraagstukken worden “aangepakt met een Twist“.

Consultancy

De consultants van Twist Group staan met een hoop enthousiasme en energie voor u klaar. Consultancy is een van onze diensten waarin wij gespecialiseerd zijn. Met onze ervaring en kennis staan wij paraat om uw organisatie te adviseren. Wij helpen u om doelstellingen te realiseren. Daarnaast helpen wij in het streven naar een duurzame en circulaire samenleving. Dat doen we op een doordachte manier samen met de klant. Twist Group levert altijd maatwerk en zorgt ervoor dat de consultant past bij de organisatie en de opdracht.

Interim management

Om allerlei redenen kan het zijn dat uw organisatie tijdelijk ondersteuning nodig heeft. Twist Group kan deze invulling voor u verzorgen. Twist Group is flexibel en denkt met u mee. Voor uw organisatie en voor uw specifieke vraag kunnen wij de meest passende kandidaat voorstellen. Door onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk in de branche leveren wij u een kundige en passende kandidaat.

Recruitment

Twist Group heeft kennis van zowel de afval- en milieubranche als van de organisaties. Daarom zijn wij in staat om de passende kandidaat te leveren. Kandidaten voor zowel vaste als tijdelijke functies. Bij het zoeken naar geschikte kandidaten letten we niet alleen op passende functie-eisen en competenties, maar ook of een kandidaat past bij de organisatie zelf en de mensen in de organisatie.

Vragen

Neem vrijblijvend contact op met ons voor een gesprek zodat wij onze diensten kunnen toelichten en de mogelijkheden met u hierover kunnen doornemen. Stuur een mail naar info@twist-group.nl.