Twist Group

Twist Group is een advies- en consultancy bureau in de afval- en milieubranche. Het team bestaat uit professionals met brede kennis en langdurige ervaring in de afval- en milieubranche. Met onze dienstverlening leveren wij een bijdrage aan de realisatie van strategische en operationele doelstellingen. Naast het professioneel dienst verlenen in de afval en milieubranche biedt Twist Group tevens op maat gemaakte oplossingen voor klanten.

De termen duurzaamheid en circulaire economie zijn belangrijke aspecten van de bedrijfsuitvoering van Twist Group. Het aspect hergebruik staat hierbij centraal. Met een passie voor duurzaamheid en het milieu is het team van Twist Group in staat om op een verantwoorde wijze te ondernemen. Met deze basis zal Twist Group een bijdrage leveren aan een duurzame maatschappij in de toekomst.

Twist Group draagt een steentje bij aan een schone en leefbare wereld. Wij staan voor een betere wereld waarin een duurzame leefomgeving belangrijk is. Het team van Twist Group zal dit realiseren door doelgericht te werken en te allen tijden haar kernwaarden mee te dragen: Teamwork, Tastbaar en Trots.

Teamwork staat voor een werkwijze waar draagvlak en betrokkenheid centraal staat terwijl Tastbaar refereert aan onze ambitie om concrete en betekenisvolle resultaten te realiseren. Trots zijn we op de bijdrage die we samen met onze opdrachtgevers mogen leveren aan een duurzame samenleving.