Team

Met de verschillende skills en het enthousiasme van het Twist Group team zijn wij breed inzetbaar om een zo nuttig mogelijke rol te spelen voor onze klanten en partners voor diverse afval- en milieuvraagstukken.

Wij zijn trots op onze drive voor de afval- en milieusector. Onze drive voor de afval- en milieusector steken we niet onder stoelen of banken. Deze drive hebben wij doorvertaald naar de doelstelling van Twist Group.

Benieuwd naar het Twist Group team? Graag stellen we ons aan jullie voor!

Carmen Ruiz

Carmen Ruiz heeft meer dan 20 jaar werkervaring in de afval en milieubranche. Na haar studie bedrijfskunde is zij bij Roteb gaan werken en aansluitend bij AVR. Vanaf 2005 is Carmen eerst als zelfstandige gaan werkenen heeft daarna Active Professionals mede opgericht. Carmen heeft daar 9 jaar leiding gegeven aan de businessunit Afval en Milieu Consultancy en Interim. In 2014 is zij opnieuw gestart met Twist Group. Met haar nieuwe team van professionele consultants en interimmers levert Carmen een bijdrage aan oplossingen voor haar klanten.

Jacob van Leeuwen

Jacob is een gedreven consultant op het gebied van afval en duurzaamheid. Met zijn pragmatische visie en zijn brede ervaring op het gebied van duurzaamheid is hij in staat om bekende vraagstukken vanuit een andere invalshoek te benaderen en zo tot nieuwe inzichten te komen. Bij Twist Group ondersteunt hij in zijn rol als Senior Consultant organisaties bij zowel complexe strategische als operationele vraagstukken. Jacob is inzetbaar op opdrachten van verandermanagement, afval- en grondstoffenbeleid, onderzoek, procesinrichting en organisatievraagstukken.

Nicky Somohardjo

Nicky heeft de afgelopen jaren tijdens haar studie met veel enthousiasme en 100% inzet op de backoffice van Twist Group gewerkt. Met de opgedane kennis en ervaring gedurende haar bachelor Commerciƫle Economie, master Marketing en werkervaring bij Twist Group zal Nicky per 1 december 2017 aansluiten bij het team als Junior Consultant. Nicky zal nog steeds gedeeltelijk de backoffice van Twist Group versterken. Maar is nu ook inzetbaar als Junior Consultant voor diverse vraagstukken in de afval- en milieubranche (marketing, communicatie, administratief).

Josine van Loon

Josine van den Berg zal het team van Twist Group versterken als Senior Consultant. Josine is een resultaatgerichte consultant met ruime ervaring binnen de afval- en milieu branche. Doordat zij veel ervaring heeft opgedaan is Josine flexibel inzetbaar op diverse projecten. Haar kennis, ervaring en enthousiasme zijn sterke punten die goed van pas komen bij het Twist team.

Marcel van Westerhoven

Marcel is een ervaren senior consultant door zijn brede kennis en langdurige ervaring in de afval- en milieubranche. Al meer dan twintig jaar adviseert hij op het gebied van duurzaamheid. En afvalmanagement is Marcel’s specialisme. Marcel’s visie op afval is een wereld zonder afval en een oneindige cyclus van grondstoffen en materialen. Door zijn vele werkervaring en kennis is Marcel inzetbaar op diverse projecten en zal hij als senior consultant bij Twist Group strategische en operationele doelstellingen realiseren.

Joan Geerts

Joan heeft een ruime ervaring met verschillende projecten in de afval- en milieubranche. Dit maakt Joan een senior consultant die flexibel inzetbaar is voor diverse projecten. Functies die Joan o.a. heeft bekleedt zijn: business analist, project leider, consultant CRM systemen en management assistent. Joan ziet problemen als een uitdaging en pakt deze dan ook met beide handen aan. Joan is een enthousiaste consultant met een hands-on mentaliteit!

Vincent Laats

Vincent is per februari 2017 aangesloten bij het team van Twist Group. Hij is verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden zoals o.a. website beheer, facturatie beheer en het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Door zijn enthousiasme en leergierigheid is Vincent een goede versterking in het Backoffice team.

Tim Vaal

Per 1 februari 2019 hebben we ons team uitgebreid met: Tim. Zijn loopbaan heeft bijzondere bochten gehad. Hij is begonnen als beroepsmilitair in de functie ziekenautochauffeur/PTLS (medic). Vervolgens is Tim bij twee verschillende organisaties chauffeur van de achterlader geweest. Terwijl Tim werkzaam was als chauffeur heeft hij de opleiding logistiek manager gehaald (HBO Leergang). Hierna is Tim gaan werken als logistiek administratief medewerker bij een distributeur van protheses en overige medische artikelen. In zijn laatste functie was Tim consultant voor Exact Online. Tim gaat nu aan de slag Operationeel Manager en Recruiter bij Baan Group. Met zijn kennis en ervaring in het veld is Tim een goede toevoeging voor het team van Twist en Baan.

Ronald Veelenturf

Vanaf juni 2019 mogen wij Ronald verwelkomen in het team van Twist Group! In 2012 is Ronald geĆÆntroduceerd aan de afvalwereld en nooit meer vertrokken. Vanaf 2017 is Ronald bij de Afvalstoffendienst, ‘s Hertogenbosch werkzaam geweest. Hier heeft Ronald verschillende functies ingevuld, o.a. interim teamleider van de planningsafdeling en tactisch planner. Planning is het kernwoord van Ronald. Zijn voornaamste kennis zit in: operationele logistiek, procesbeheersing, procesverandering, aansturing/begeleiding van personeel en goede kennis van Clear.net.

Ronald is dus inzetbaar op planning gerelateerde projecten. Zijn kennis en ervaring zijn sterke onderdelen die een toevoeging zijn voor het Twist team.