Team

Met de verschillende skills en het enthousiasme van het Twist Group team zijn wij breed inzetbaar om een zo nuttig mogelijke rol te spelen voor onze klanten en partners voor diverse afval- en milieuvraagstukken.

Wij zijn trots op onze drive voor de afval- en milieusector. Onze drive voor de afval- en milieusector steken we niet onder stoelen of banken. Deze drive hebben wij doorvertaald naar de doelstelling van Twist Group. Benieuwd naar het Twist Group team? We stellen ons graag voor!

Carmen Ruiz

Carmen Ruiz heeft meer dan 20 jaar werkervaring in de afval en milieubranche. Na haar studie bedrijfskunde is zij bij Roteb gaan werken en aansluitend bij AVR. Vanaf 2005 is Carmen eerst als zelfstandige gaan werken en heeft daarna Active Professionals mede opgericht. Carmen heeft daar 9 jaar leiding gegeven aan de businessunit Afval en Milieu Consultancy en Interim. In 2014 is zij opnieuw gestart met Twist Group. Met haar nieuwe team van professionele consultants en interimmers levert Carmen een bijdrage aan oplossingen voor haar klanten

Jacob van Leeuwen

Jacob is een gedreven consultant op het gebied van afval en duurzaamheid. Met zijn pragmatische visie en zijn brede ervaring op het gebied van duurzaamheid is hij in staat om bekende vraagstukken vanuit een andere invalshoek te benaderen en zo tot nieuwe inzichten te komen. Bij Twist Group ondersteunt hij in zijn rol als Senior Consultant organisaties bij zowel complexe strategische als operationele vraagstukken. Jacob is inzetbaar op opdrachten van verandermanagement, afval- en grondstoffenbeleid, onderzoek, procesinrichting en organisatievraagstukken.

Nicky Somohardjo

Nicky is een enthousiaste consultant met een groen hart. Heeft tijdens haar studie veel geleerd en ervaring opgedaan op het gebied van marketing en communicatie. Als Twist consultant is Nicky in te zetten voor marketing- en communicatie gerelateerde vraagstukken. Denk hierbij aan het ontwerpen van diverse communicatie designs, het bedenken en uitvoeren van communicatie campagnes of ondersteunen van de communicatie afdeling. Met een groen hart en een passie voor afval en milieu wil Nicky de wereld groener maken.

Josine van Loon

Josine is een resultaatgerichte consultant met 15 jaar ervaring binnen de afval- en milieu branche. Een praktische & gestructureerde aanpak en enthousiasme zijn haar sterke punten. Bij Twist Group is Josine in haar rol als Senior Consultant inzetbaar op opdrachten van verandermanagement, afval- en grondstoffenbeleid, onderzoek, procesinrichting, organisatievraagstukken en interim functie

Marcel van Westerhoven

Marcel is een ervaren senior consultant door zijn brede kennis en langdurige ervaring in de afval- en milieubranche. Al meer dan twintig jaar adviseert hij op het gebied van duurzaamheid. En afvalmanagement is Marcel’s specialisme. Marcel’s visie op afval is een wereld zonder afval en een oneindige cyclus van grondstoffen en materialen. Door zijn vele werkervaring en kennis is Marcel inzetbaar op diverse projecten en zal hij als senior consultant bij Twist Group strategische en operationele doelstellingen realiseren.

Joan Geerts

Joan heeft een ruime ervaring met verschillende projecten in de afval- en milieubranche. Dit maakt Joan een senior consultant die flexibel inzetbaar is voor diverse projecten. Functies die Joan o.a. heeft bekleedt zijn: business analist, project leider, consultant CRM systemen en management assistent. Joan ziet problemen als een uitdaging en pakt deze dan ook met beide handen aan. Joan is een enthousiaste consultant met een hands-on mentaliteit!

Ronald Veelenturf

In 2012 is Ronald geïntroduceerd aan de afvalwereld en nooit meer vertrokken. Vanaf 2017 is Ronald bij de Afvalstoffendienst, ‘s Hertogenbosch werkzaam geweest. Hier heeft Ronald verschillende functies ingevuld, o.a. interim teamleider van de planningsafdeling en tactisch planner. Planning is het kernwoord van Ronald. Zijn voornaamste kennis zit in: operationele logistiek, procesbeheersing, procesverandering, aansturing/begeleiding van personeel en goede kennis van Clear.net.

Ronald is dus inzetbaar op planning gerelateerde projecten. Zijn kennis en ervaring zijn sterke onderdelen die een toevoeging zijn voor het Twist team

Vincent Laats

Vincent zit in het team van Twist Group op de administratie afdeling. Hij is verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden zoals o.a. website beheer, facturatie beheer en het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Door zijn enthousiasme en leergierigheid is Vincent een goede versterking in het backoffice team.

Roderik Tittse

Roderik is een jonge vijftiger die al ruim 23 jaar werkzaam is in de afvalwereld, met een uitstapje van 9 jaar in de transport. Analytisch, probleemoplossend, accuraat en sociaal zijn competenties die bij Roderik passen.  Hij is begonnen als planner en inmiddels 12 jaar actief als teamleider. Deze functies uitgevoerd bij Cornelissen Transport, Suez, Dar en Meerlanden. Roderik is sinds maart werkzaam voor Twist Group bij gemeente Maassluis als werkvoorbereider Reiniging & Inzameling.

Een andere specialiteit van Roderik zijn milieustraten. Bij de nieuwbouw van de milieustraten was Roderik eindverantwoordelijk voor de gehele indeling en inrichting van het terrein, het KCA depot en het weegkantoor. Behalve teamleider van diverse milieustraten is Roderik ook jaren actief geweest als teamleider rolcontainerdienst, afzet en kraanwagens.

Eric van den Boogaert

Eric is na zijn studie bedrijfskunde altijd werkzaam geweest in de logistieke sector. Na de logistieke sector heeft Eric de stap gemaakt naar de afvalbranche. Inmiddels is Eric twintig jaar werkzaam in de afvalbranche als transportmanager en operationeel manager. Hij heeft gewerkt bij AVR, Renewi en nu bij SUEZ. Heeft kennis van inzameling, huis-en huisinzameling, maar Eric’s specialiteit ligt op aftransporten. Automatisering, administratieve processen alsmede ook boordcomputers zijn zaken die hem goed liggen. Het contact met mensen, in de rol van aansturing van een planning, chauffeurs of andere werknemers. Eric ziet het als een mooie uitdaging om samen met elkaar tot een ander level te komen.