Contact2021-01-12T09:17:33+00:00

Wij helpen graag!

Voordelen Twist Group

Wij ondersteunen in het vinden van de juiste kandiaat.
  • Netwerk

  • Specialist

  • Effectief en snel

“Mensen verbinden en het beste uit iedereen halen.”

Carmen Ruiz

Managing Director Twist Group

Veelgevraagde vraagstukken waar wij kunnen helpen!

Beleidsmedewerker afval en grondstoffen2020-12-01T15:33:25+00:00

Voor o.a. HVC, Haarlem en Leiden heeft Twist de afgelopen twee jaren actief meegedacht over het invoeren en op optimaliseren van het grondstoffenbeleid. Marcel van Westerhoven heeft hier bijvoorbeeld voor de gemeente Haarlem invulling gegeven aan SPA – strategisch beleidsplan afvalscheiding en voor Leiden een waardevolle bijdrage geleverd aan het voorkomen van bijplaatsingen.

Projectleider voor nieuwe manieren van inzamelen2020-12-01T15:33:59+00:00

Veel gemeenten hebben de afgelopen jaren ingezet op een nieuw beleid om de VANG doelstelling te realiseren. Hier heeft Twist haar bijdrage in geleverd door voor diverse gemeenten de rol van Projectleider te vervullen. Jacob van Leeuwen heeft voor diverse gemeenten (Woerden, Leiden en Goeree) en het inzamelbedrijf DAR de Projectleider rol op zich genomen en mooie resultaten bereikt.

Teamleiders en planners2020-12-01T15:34:31+00:00

Met regelmaat ontvangt Twist de aanvraag voor een Teamleider of Planner, zowel interim (vervanging bij ziekte of tijdelijke invulling tot vaste invulling) als een vaste invulling. Voor de interim opdrachten zet Twist haar eigen Consultants in. Voor o.a. DAR, Suez en HMS hebben Josine van Loon en Rutger van Binsbergen de afgelopen twee jaar met succes en plezier de rol van Teamleider vervult. In alle gevallen heeft de Consultant extra ingezet op saamhorigheid binnen het team, waarbij transparantie en structuur de oplossing bleken te zijn. Maar ook hebben we met succes Planners geplaatst bij de volgende organisaties: ….