Het afgelopen jaar zijn we onderweg geweest om samen met onze opdrachtgevers invulling te geven aan een beter hergebruik van onze grondstoffen.

Maar ook vanuit huis heeft Twist bijgedragen aan een schone en afvalvrije aarde: met een groen hart denken wij mee met onze opdrachtgevers en geven invulling aan beter hergebruik van waardevolle grondstoffen door te doen wat we bedacht hebben. Twist pakt door, we zorgen voor een tastbaar resultaat waar we trots op zijn!

Ook in 2021 staat Twist weer klaar om te denken, te doen en door te pakken. Wij wensen al onze (oud) opdrachtgevers, freelancers en samenwerkingspartners een bruisend, sprankelend, gezond en gelukkig nieuw jaar! ✨🥂

Het Twist Team

Twist highlights

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de Twist highlights!

Lees hier ons privacystatement