De Week van de Circulaire Economie | 1 t/m 6 februari 2021 🚀

Van maandag 1 februari tot en met zaterdag 6 februari 202 vindt de zesde editie plaats van de Week van de Circulair Economie. En wij zijn daarbij! Tijdens deze week staat heel Nederland in het teken van de Circulaire Economie. Professionals organiseren die week een eigen evenement over de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren. Wij zullen ingaan op de circulaire ontwikkelingen en bespreken het vraagstuk met de Twist consultants.

📅 vrijdag 5 februari
💻 webinar
♻️ de rol van de afvalsector in de circulaire economie

Ik wil me inschrijven! 👍

📍: BO49 – Boonsweg 49, 3274 LH Heinenoord
📞: 085 – 06 04 049
📩: info@twist-group.nl

Twist highlights

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de Twist highlights!

Lees hier ons privacystatement